Montaj

VadiTex - Montaj

Montaj

Montaj draperii si perdele, un serviciu oferit clientilor nostrii. Montajul este momentul preferat al lucrarilor noastre deoarece aici vedem cum se imbina perfect designul perdelelor si draperiilor cu designul camerei si cu finisajele ferestrei

Lasati VadiTex sa se ocupe de masurarea si de instalarea noilor dvs. draperii si perdele – pentru a va usura viata! Echipa noastra de montatori experimentati se va deplasa la domiciliul clientului.

Montajul perdelelor si al draperiilor reprezinta ultima etapa din procesul de amenajare al unei locuinte. Acestea se monteaza in doua etape: se fixeaza sinele sau galeriile iar apoi se instaleaza perdelele si draperiile.

Sistemele care se folosesc pentru prinderea perdelelor si a draperiilor, se monteaza cu maxima atentie si precizie. De acest pas depinde si aspectul final pe care perdelele si draperiile il ofera camerei.

Montajul realizat intr-o maniera curata, cu profesionalism si cu atentie deosebita de catre specialistii nostri.

Alegerea galeriei

Unii dintre factorii de care trebuie sa tii cont in momentul alegerii galeriei pentru perdele sunt forma ferestrelor si suprafata si inaltimea camerei. In cazul in care camera pe care o amenajezi are tavanele inalte, poti alege orice model de galerie doresti, desi ar fi indicat sa eviti sinele cu montare pe tavan. Exact invers ar trebui sa procedezi in cazul in care este vorba despre o incapere cu tavanele joase.

Lungimea galeriei

Pe piata de profil se gasesc atat galerii fixe, cu lungimi prestabilite, cat si modele telescopice, cu lungime variabila. Indiferent de modelul pentru care vei opta in cele din urma, e bine sa stii urmatoarele:

  • In cazul in care ai decis sa montezi galeria imediat deasupra ferestrei, ar trebui sa ai grija ca picioarele care sustin bara sa fie montate in lateralele tamplariei, imediat deasupra ei. In caz contrar vei descoperi ca nu mai poti deschide fereastra.
  • Daca fereastra este mare, care te-a convins sa alegi o galerie care sa acopere in lungime tot peretele, cumpara una a carei lungime (cu tot cu capete) sa fie cu 6-10 cm mai scurta decat latimea peretelui, astfel incat, dupa montare, sa ramana in ambele laterale cate un gol de 3-5 cm.

Stilul de amenajare

Pentru obtinerea unui decor armonios este indicat sa te asiguri ca toate finisajele, piesele de mobilier, accesoriile decorative si textilele provin din acelasi stil de amenajare si formeaza impreuna o familie.

Iata cateva exemple:

Pentru stilurile de amenajare rustic, clasic, scandinav se recomanda alegerea galeriilor din lemn. Totodata, in functie de celelalte elemente ale decorului, stilulurile clasic si rustic pot fi completate cu galerii din fier forjat, iar cel scandinav poate accepta fara probleme si modele din inox.

– Modelele din fier forjat mai pot fi utilizate si in amenajari shabby-chic, vintage, dar mai cu seama in cele cu iz provencal.

– Inoxul sau otelul cromat este perfect pentru complerea decorurilor moderne minimaliste, cu influente high-tech.

– Daca iti plac panourile japoneze, e bine sa stii ca acestea se folosesc de regula impreuna cu sine din inox montate pe tavan.

Testimoniale

„Perdelele si draperiile sunt superbe, materialul fiind de o calitate exceptionala. Mulțumim echipei VadiTex pentru profesionalismul lor. ”

Andrei

“As recomanda Vaditex prietenilor – personalul a fost foarte amabil si ne-au ajutat cu sfaturi pentru a alege modelul perfect.”

Ana-Maria

“Am ales VadiTex datorita raspunsului foarte prompt, ideilor creative, profesionalismului și eficienței. Foarte fericita ca am ales VadiTex.”

Daniela

A fi inspirat

Ideile noastre de design