Curatare

VadiTex - Curatare

Curatare

Perdelele si draperiile pot fi adesea neglijate atunci cand vine vorba de curatare. VadiTex va ofera acest serviciu complementar pentru o gama larga de produse.
Daca perdele si draperiile nu sunt curatate in mod regulat, cu timpul praful, acarienii si murdaria duc la imbacsirea acestora, afectand starea lor estetica precum si sistemul imunitar al celor din casa.

Perdelele si draperiile sunt realizate din diferite tipuri de tesaturi si fiecare avand propriile cerinte de curatare, de aceea expertii nostri aleg tipul de curatare potrivit pentru fiecare caz in parte.

Cum se curata draperiile si perdelele din materiale delicate?

Acestea sunt realizate de obicei dintr-o tesatura foarte delicata si nu este recomandat sa fie spalate sau curatate cu ajutorul masinii de spalat. Recomandam curatarea chimica ecologica, numita si curatare uscata fiind un proces complex de spalare cu solventi in masini speciale de ultima generatie.

Acest proces este folosit in special pentru materiale delicate (matase, bumbac).

 

Cum se curata draperiile si perdelele din tesaturi grele?

Pentru acest tip de tesaturi nu este recomandata utilizarea programului de centrifugare al masinii deoarece draperiile sau perdelele se vor increti. Pentru aceste tipuri de perdele si draperii, VadiTex va pune la dispozitie doua tipuri de curatare:

  1. Curatare chimica profesionala
  2. Curatare cu abur profesionala – acesta este un mod ecologic de curatare, folosidu-se doar abur fierbinte, fiind si un proces excelent de dezinfectare.
  • Folosim masini de spalat profesionale speciale pentru perdele / draperii / huse
  • Pentru uscare se folosesc masini speciale pentru centrifugare
  • Dupa spalare si uscare – se calca si se impaturesc cu grija!
Testimoniale

„Perdelele si draperiile sunt superbe, materialul fiind de o calitate exceptionala. Mulțumim echipei VadiTex pentru profesionalismul lor. ”

Andrei

“As recomanda Vaditex prietenilor – personalul a fost foarte amabil si ne-au ajutat cu sfaturi pentru a alege modelul perfect.”

Ana-Maria

“Am ales VadiTex datorita raspunsului foarte prompt, ideilor creative, profesionalismului și eficienței. Foarte fericita ca am ales VadiTex.”

Daniela

A fi inspirat

Ideile noastre de design