Despre

VadiTex Despre
VadiTex

Echipa de designeri

Bine ati venit

Despre noi

Despre noi, despre VadiTex.

Suntem o companie care creeaza solutii personalizate de acoperire a ferestrelor concepute pentru a fi functionale si elegante.

Stim ca dumneavostra si casa dvs. sunteti unici si necesitati un design unic.

VadiTex intelege ca spatiul locuit reflecta munca si stilul de viata. De aceea ne luam timp pentru a asculta nevoile clientilor nostri pentru a asigura livrarea celei mai bune solutii pentru fiecare situatie individuala.

Produse de calitate, servicii de calitate si 15 ani de experienta sunt acele lucruri care ne diferentiaza in domeniul acoperirii ferestrelor de orice tip. Dispunem de cele mai noi materiale, stiluri si accesorii pentru a va ajuta sa gasiti perdelele si draperiile perfect personalizate pentru dvs.

Deoarece fiecare casa este diferita, vrem sa va oferim optiunea de a va amenaja fereastra cu jaluzele si perdele. Cu serviciul nostru premium, produse de calitate, instalare usoara si preturi competitive, va puteti simti increzatori in gama noastra eleganta de perdele si draperii personalizate, sustinuta de peste 15 de ani de experienta in industrie.

Bazandu-ne pe experienta noastra vasta, atat cu parteneri locali, cat si internationali, pentru a oferi perdele personalizate de calitate, accesibile și transparente. În plus, avem o gamă incredibila de rulouri, jaluzele din aluminiu, jaluzele cu panou, jaluzele verticale și obloane.

Investiția în casa ta este in maini sigure.

Oferim consiliere in cea ce priveste alegerea sistemelor in functie de tipul ferestrelor.

Un consilier va:

  • Asculta preocuparile si nevoile dvs., oferindu-va recomandari pentru acoperirea ferestrelor pentru a scoate in evidenta stilul casei dvs.
  • Arata mostre de draperii si perdele, pentru a alege ceea ce se potriveste cel mai bine pentru stilul casei dvs.
  • Furniza o estimare gratuita pentru solutia personalizata de acoperire a ferestrelor casei dvs.
A fi inspirat

Ideile noastre de design

Testimoniale

„Perdelele si draperiile sunt superbe, materialul fiind de o calitate exceptionala. Mulțumim echipei VadiTex pentru profesionalismul lor. ”

Andrei

“As recomanda Vaditex prietenilor – personalul a fost foarte amabil si ne-au ajutat cu sfaturi pentru a alege modelul perfect.”

Ana-Maria

“Am ales VadiTex datorita raspunsului foarte prompt, ideilor creative, profesionalismului și eficienței. Foarte fericita ca am ales VadiTex.”

Daniela