Consiliere

VadiTex - Consiliere

Consiliere

Consiliere, un serviciu complementar oferit clientilor nostrii de catre VadiTex!

Consilierii nostri va pot ajuta in luarea deciziilor corecte privind elementele de design interior si combinarea acestora, astfel incat sa fiti convinsi ca ati facut alegerea potrivita pentru casa ori biroul dumneavoastra.

Perdelele si draperiile sunt elemente esentiale in amenajarea unei camere, care pot schimba foarte mult aspectul unei locuinte. Ele functioneaza de asemenea ca protectie impotriva razelor solare, dar ne ajuta si sa pastram intimitatea casei noastre.

Perdelele si draperiile trebuie sa se imbine armonios cu peretii, mobilierul si restul amenajarilor din camera acestea se aleg in ultima faza a amenajarii.

Consilierii nostri va vor asista pe durata intregului proces, va vor pune la dispozitie toate resursele si cunostintele necesare pentru a lua cele mai bune decizii.

Diferenta dintre o camera echilibrata si luminata si o camera care reflecta doar inspiratia de moment a persoanei care a facut alegerea este contributia expertului, care are rolul de a pune în balanta functionalitatea si armonia estetica.

Intelegem perfect ca timpul este pretios si de aceea am decis sa ne deplasam la fata locului atat pentru masuratorile efective, dar si pentru a-ti sugera ce solutie, ce materiale si ce sisteme de prindere se preteaza spatiului si bugetului disponibil.

Un consilier va:

  • Asculta preocuparile si nevoile dvs., oferindu-va recomandari pentru acoperirea ferestrelor pentru a scoate in evidenta stilul casei dvs.
  • Arata mostre de draperii si perdele, pentru a alege ceea ce se potriveste cel mai bine pentru stilul casei dvs.
  • Furniza o estimare gratuita pentru solutia personalizata de acoperire a ferestrelor casei dvs.
Testimoniale

„Perdelele si draperiile sunt superbe, materialul fiind de o calitate exceptionala. Mulțumim echipei VadiTex pentru profesionalismul lor. ”

Andrei

“As recomanda Vaditex prietenilor – personalul a fost foarte amabil si ne-au ajutat cu sfaturi pentru a alege modelul perfect.”

Ana-Maria

“Am ales VadiTex datorita raspunsului foarte prompt, ideilor creative, profesionalismului și eficienței. Foarte fericita ca am ales VadiTex.”

Daniela

A fi inspirat

Ideile noastre de design