Calcare

VadiTex - Calcare

Calcare profesionala a perdelelor si draperiilor

Calcare profesionala – un proces important pentru ca perdelele si draperiile tale sa fie impecabile!

Un serviciu complementar celui de curatenie, oferit de catre VadiTex este cel de calcarea profesionala a perdelelor si draperiilor.

Perdelele și draperiile sunt fabricate folosind diferite tipuri de materiale textile, cele mai multe materiale rezistente, dar care se și calcă greu.

Îndreptarea ridurilor, pliurilor, liniilor și a altor nereguli de pe perdele este o treabă destul de obositoare și consumatoare de timp. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea perdelelor sunt fabricate fie din materiale foarte subțiri și delicate și sunt de obicei lungi și late, fie draperiile sunt fabricate din materiale groase, dar și rezistente la abur.

O statie de calcat este cel mai eficient mod de a calca perdele si draperii. O statie de calcat arata ca un fier traditional, dar are un rezervor sau un compartiment de apa. Astfel, în loc de caldura uscata, o statie de calcat foloseste caldura umeda. Aburul produs atunci când apa fierbe este eliberat cu ajutorul presiunii. Aburul produs sub presiune este de ajutor în accelerarea procesului de calcare, ceea ce face dintr-o statie de călcat o modalitate foarte usoară de a calca perdele.

Apeland la serviciile de calcare profesionala perdelele si draperiile sunt calcate cu aparatura profesionala, pe baza de aburi care functioneaza la temperaturi si de doua ori mai mari decat un fier de calcat obisnuit.

Folosim mese speciale si aparatura profesionala, pe baza de aburi pentru perdelele si draperiile dvs. sa fie perfecte. Acestea raman impecabile mai mult timp deoarece sunt tratate cu un spray special.

Testimoniale

„Perdelele si draperiile sunt superbe, materialul fiind de o calitate exceptionala. Mulțumim echipei VadiTex pentru profesionalismul lor. ”

Andrei

“As recomanda Vaditex prietenilor – personalul a fost foarte amabil si ne-au ajutat cu sfaturi pentru a alege modelul perfect.”

Ana-Maria

“Am ales VadiTex datorita raspunsului foarte prompt, ideilor creative, profesionalismului și eficienței. Foarte fericita ca am ales VadiTex.”

Daniela

A fi inspirat

Ideile noastre de design